Melkan Gürsel, Morris Reid adlı siyahımsı sevgilisiyle Bodrum'da ilk önce objektiflere yansıdı.

Bülent Cankurt'un Günaydın'daki yazısı şöyle: Eşinden boşandıktan daha sonra yaklaşık beş sene meslek insanı Taha Tatlıcı ile aşk yaşayan ve geçen sene da sürpriz bir şekilde ondan ayrılan dünyaca ünlü mimar Melkan Gürsel'in, geçen ay gönlünü siyahımsı bir Amerikalıya kaptırdığını yazmıştım. Sosyete bu aşkı konuşuyor! Ünlü mimar Melkan Gürsel'in yeni aşkı Amerikalı

İşte bu da ispatı… Melkan Gürsel, Morris Reid adlı siyahımsı sevgilisiyle Bodrum'da öncelikle objektiflere yansıdı. Katıldıkları bir davette görüntülenen Melkan Bayan ile Morris Bey'in aşkı da bu nedenle ifşa olmuş oldu.

Davette yer alan bir arkadaşım, Melkan Bayan'ın fazla mutlu göründüğünü ve hatta sevgilisi Morris Bey'i bütün arkadaşlarıyla tanıştırdığını söyledi.

Bodrum'da tanışan ve bir süredir de Bodrum'da birlikte tatil yapan Melkan Bayan ile Morris Bey'in ilişkisinin gelip geçici olmadığını düşünüyorum.

Yoksa birlikte davetlere katılmaya başlayıp, sevgilisini arkadaşlarıyla tanıştırmazdı.

bu vesileyle geçen yılki ayrılığın arkasında aşk orucunu Rezzan Benardete ile bozan Taha Tatlıcı'nın da ilişkisi mutlu mesut devam ediyor. Bu Nedenle her ikisi de mutluluğu yakalamış oldu. 

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Iste-Melkan-Gursel-le-yeni-askinin-fotografi/253112