Bugün sabah saatlerinde patlamanın olduğu yerden geçen yerli ve yabancı turistler, dün olay sırasında orada bulunup hayatını kaybedenler için karanfiller ve çiçekler bıraktı. Bu durumdan çok etkilenen bir kağıt toplayıcısı da, kağıtları topladığı arabasıyla patlama yerine gelerek dünkü saldırıda ölenler için saygı duruşunda bulundu!

Beyoğlu'nda İstiklal Caddesi üzerinde dün (19 Mart Cumartesi günü) canlı bomba saldırısının gerçekleştiği alana Türk bayrakları asıldı. Çiçekler, Karanfiller ve "Korkmuyoruz" yazılı kartonlar bırakıldı.
Olay yerinde patlamanın izleri de dikkat çekti. Foto galeri kısmında patlamanın etrafa verdiği zararları görebilirsiniz. Patlamayla işyerlerinin kepenklerinde delikler açıldığı görüldü. Aynı zamanda patlamanın sonucu olarak Beyoğlu Kaymakamlığı'nın ve işyerlerinin camlarının da kırıldığı gözlendi.

Sabah saatlerinde patlamanın olduğu yerden geçen yerli ve yabancı turistler patlamada hayatını kaybedenler için karanfiller bıraktı. Buraya gelen bazı kişilerin ise olay yerine doğru "selfie" çektiği görüldü. Çok sayıda yabancı televizyon kanalları da olay yerinde çekim yaparak ülkelerine haberini geçtiler.

FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN