İzmir'in Bornova İlçesi'nde meydana gelen olayda, kocası ve yakınlarından şiddet gördüğünü belirten bir çocuk annesi 29 yaşındaki Fatma Sarıaslan, girdiği depresyon sonrasında ilaç içip intihar etti.

Fatma Sarıaslan intihar öncesinde şiddet gördüğünü kanıtlayan fotoğrafları Facebook hesabından yayınlandı. Fatma Hanım'ın paylaştığı fotoğraflarda vücudunun hemen her yerinin morardığı görülmektedir.

Gördüğü şiddeti yazıya da döken Fatma Sarıaslan şunları paylaştı,


"Belki herkes bu boşanmada beni suçlayacak. Ama H.'nin dayısı ve kızı beni döverken H. kollarımı tutup güya beni savunurken darp raporu almamam için beni tehdit etti. 'Merdivenlerden düştüm diyeceksin' dedi.


'Eğer şikayet edersen boşarım seni' dedi. Bu saatten sonra bugün itibariyle H. denen şahıs ne oğlumun, ne de benim hayatımda yok. Artık bu konu hakkında konuşmak istemiyorum...yorum size kalmış...."


Törende talihsiz kadının annesi şöyle konuştu, "Kızım yaşadıklarını pek anlatmıyordu. Dayanamayacak olduğunda ya da biz duyduğumuzda anlatırdı. Kocası sessiz biriydi ama ekonomik ve psikolojik baskı uygulardı. Kızıma 10 lira para vermekten bile çekinirdi." diye konuştu