Yüksek Seçim Kurulu, 31 Mart'ta yapılacak Mahalli Yönetler Genel Tercihleri evveli fotoğrafı sitesinden söylemede bulundu. Söylemede, askıya çıkarılan seçmen listelerinin bugün indirileceği belirtilerek, şu ifadelere yer verildi:

"Muhtarlık bölgesi askı listelerinin, tutuklular ile taksirli kabahatlerden kararlılara ait askı listelerinin, askıdan indirilmesi ve yapılacak itirazların son günü. Bina bazında seçmen kayıtlarının 'www.yüksek seçim kurulu.gov.tr' adresinden denetlenmesinin son günü. Portatif sandıklarda rey kullanabilmeleri için, hastalığı veya maniyi nedeniyle yatağa bağımlı olan seçmenlerin bir yakını tarafından portatif sandık heyeti arz formu ile ilçe tercih heyeti başkanlığına veya ilçe tercih heyeti başkanlığına sevk edilmek üzere muhtarlığa müracaatlarının son günü."

64 BİN YURTTAŞ ADRES BEYANINDA BULUNDU

Mevzuyla alakalı olarak Popülasyon ve Yurttaşlık İşleri Genel Müdürlüğü Twitter hesabından, "Adres bilgilerinde noksanlık bulunan 363.555 yurttaşımızdan, 64.348 yurttaşımız müdürlüklerimize gelerek adres beyanında bulunmuştur. Duyarlılıklarından dolayı tüm yurttaşlarımıza teşekkür ederiz." söylemesinde bulundu.

Her gün kahve içmenin 5 yararı