Kuruluşundan itibaren sürekli olarak ilerlemelere, alanındaki gelişmeleri birebir takip etmeye devam eden firma 1978 yılında kurulmuştur. Kurulduğu dönemde de küçük bir işletme olarak kurulmuştur. O dönemler içerisinde kartpostal üretimi yapan firma, sonrasında da ürünlerinde çeşitliliğe gitmelerini sağlayacak bir adım atarak kendilerini göstermiş, 1984 yılında da İnci Davetiye ismini almıştır. Davetiye denilince akla gelen ilk isim olmayı başaran firma, gerçekten de bu konuda oldukça etkili olmanın yanında, sizin istediklerinizin de en iyisini sunmaktadır.
Özellikle kalite söz konusu olunca büyük bir etki sahibi olan firma, sektöründe en çok tavsiye edilen olarak bilinmektedir. Bu da elbette uygun fiyat seçenekleri ile birleşmekte ve ortaya büyük bir müşteri memnuniyeti çıkmaktadır.
Özel Günlerinize Uygun Özel Tasarımlar, İnci Davetiye İçerisinde!
Sizin istediğiniz her türlü tarz ve seçeneği barındıran, sektörde aradığınız tüm davetiyelerin hepsini aynı noktada buluşturan ve bunlardan çok daha fazla karşılıkla sizi hem zamandan hem de bütçe harcamalarından dolayı rahat ettiren firma, oldukça beğenilenler arasındandır.
Bunların yanı sıra ödeme kısmında da gayet müşterilerinin konforu odaklı davranan marka, düğün davetiyesi ve diğer özel davetiyeler için istediğiniz, kendi hayal ettiğiniz davetiye seçeneğini de sizlere sunmaktadır. Yani size özel davetiye seçenekleri ile aslında kendi çalışma şeklinin nasıl geniş olduğunu da net bir biçimde anlamanıza yardım olmaktadır. Firma, hakikaten de alanında en başarılılardandır.