Birçok yerden daha kaliteli ve ucuza satışınıza sunduğumuz polikarbon levha fiyatları bütçeniz için oldukça uygundur. Polin Yapı olarak polikan levhaların birçok çeşidini sizler için üretip satmaktayız.

Polikarbon levha fiyatları hakkında net bilgi almak için sizleri satış mağazamıza veya online satış sitemize bekleriz. Fiyatlar hakkında genel bilgi vermek gerekirse:

Farklı kalınlıklarda renkli ve şeffaf seçenekleri ile polikarbon levhalar üretiyoruz. Fiyatları ise kalınlık miktarına göre değişiklik göstermektedir.

4 milimetre kalınlıktan 20 milimetre kalınlığa kadar 210 x 600 cm boyutlarındaki polikarbon levha fiyatları farklılık gösterebilmektedir.

Mesela 4 mm oluklu polikarbon levha ile 6 mm oluklu polikarbon levha arasında fiyat farkı oldukça belirgindir. 8 mm oluklu polikarbon levha ile 10 mm oluklu polikarbon levha arasında fazla fiyat farkı yoktur. Fakat 16 mm oluklu polikarbon levha fiyatları diğerlerine göre biraz daha fazladır.

Aynı boyutlarda solid polikarbon levha fiyatları diğer levha fiyatları ile karşılaştırınca arada oldukça fark vardır. Kendi aralarında milimetre farkına göre fiyat farkı da değişmektedir. Ekstra UV’li solid polikarbon levhalar ile sıradan solid polikarbon levhalar arasında fark yoktur. Polikarbon levha fiyatları genelde kalınlığa göre değişim göstermektedir.

Levha fiyatları hakkında genel bilgileri verdikten sonra polikarbon levha nedir nerelerde kullanılır biraz da bunlar hakkında konuşalım.

Polikarbon Levha Nedir?

Polikarbon malzemeler birkaç isimle adlandırılabilir. Polikarbon ve polikarbonat olarak da bilinmektedirler. Polikarbon malzemenin belli kalınlıklarda kesilerek biçim verilmiş haline polikarbon levha denir. Polikarbon levha fiyatları ise cam ve diğer plastik malzemelere göre çok daha uygundur.

Kırılmaya ve darbelere karşı aşırı direnç gösteren levhalardır. Polikarbon levhaların UV dayanımına sahip olan yüzü güneşe dönük olarak ayarlanır. Ancak yüksek derecedeki ışığı geçirmektedirler. Cama oranla daha hafif ve sağlam olan bu levhalar birçok kullanım alanında uygundur. 10 yıl gibi uzun bir süreçte kullanım özelliğine sahip dayanıklılıkta olan levhaların her türlü garantisi mevcuttur.

Uygun polikarbon levha fiyatları ile birçok kullanım alanına sahip olan bu ürün çoğu sektör tarafından tercih edilmektedir.

Polikarbon Levhaların Kullanım Alanları Nelerdir?

Polikarbon levhaların kullanım alanları oldukça fazladır. Özellikle ışık ihtiyacı duyulan mekanlarda, ses ve ısı izolasyonun yapılması gereken yerlerde sıklıkla tercih edilen bir malzemedir.

Cam ve naylon malzemelere göre daha çok dayanıklı oluşu, ısı yoğunluğu ve enerji tasarrufu sağlaması ile seralarda kullanılır.

Güvenlik kulübelerinde, stadyumlarda, merdivenlerde, otobüs duraklarında, balkon korkuluklarında, tavan ve çatı aydınlatmalarında, bina giriş çıkışlarında, teraslarda, alışveriş merkezlerinde ve kış bahçelerinde estetik bir görünüm elde etmek ve dayanıklılığı sağlamak için tercih edilip kullanılmaktadır.

Endüstri sektörü alanında da yaygın olarak kullanılır. Mahkeme salonlarında, müzelerde, kuyumcular ve daha birçok ofiste tercih edilen bir üründür. Polikarbon levha fiyatları oldukça uygun olduğu için İnşaat sektörü dışında otomotiv, dekorasyon ve aydınlatma gibi alanlarda da kullanılır.

Kaynak: https://www.polinyapi.com.tr/