Rusya lideri Putin, MAKS-2021 Milletlerarası Havacılık ve Uzay Fuarı’nda yer alan vekillik üyelerine dondurma ikram etti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, MAKS-2021 Uluslararası Havacılık ve Uzay Fuarı’nda yer alan delege olarak atanma üyelerine dondurma ikram etti. Rus lider, havadaki uçakları izlerken yerli marka dondurmanın tadına baktı.

İkram olarak sunulan dondurmalar pembe bir kasada getirildi. Önce Putin, ardındaki Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanı Denis Manturov, devlet savunma sanayi şirketi Rostech Başkanı Sergey Çemezov ve heyetin diğer üyeleri dondurmalarını aldı.

Sputnik'in haberine tarafından Putin için havacılık fuarında dondurma elde etmek bir nesil gelenek haline geldi.

Rus lider, 2 sene önce düzenlenen fuarda bir araya geldiği Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve tüm Türk heyetine dondurma ikram etmişti.

bu vesileyle Rusya Başbakan Yardımcısı Yuriy Borisov, Manturov’a bakarak, “Denis, parasını ödedin mi?” diye şakalaştı. Manturov ise gülümseyerek ‘evet’ anlamında başını salladı. Bu Vesile Ile bu kere ödemeyi Putin’in yok, Manturov’un yaptığı anlaşıldı.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Putin-isi-biliyor-dondurma-ikram-edip-milyar-dolarlik-silah-satiyor/253165