Regl Külodu Nedir, Ne İşe Yarar?

Her kadının yaşadığı, sağlıklı ve normal bir durum olan regl, kanama sürecinde günlük hayatı olumsuz etkileyebilecek bazı durumlar ortaya çıkarabiliyor. Günlük hayatta yaşanan olumsuz etkilerin minimuma indirilmesi için kadınlar yüzyıllardır bazı çözümler kullanıyor. Son dönemlerde tampon ve pedlerle birlikte sıkça kullanılan regl külotları, kadınların sağlıklı ve rahat bir şekilde süreci geçirmelerine yardımcı olan bir menstrüel üründür.

Regl külodu; emici, sızdırmaz, sıvı geçirmez, yıkanabilir, dayanıklı ve sağlıklı bir menstrüel üründür. Görünüm olarak normal külottan herhangi bir farkı bulunmayan regl külodu, katmanlı yapısı sayesinde sıvıyı ciltten uzaklaştırır, emer, tutar ve sızdırmaz.

Regl Külodu Nasıl Çalışır?

Kiklou regl külodu, regl olan insanların ihtiyaçlarına göre üretilmiş ileri tekstil teknolojisine sahip menstrüel bir üründür. Birçok farklı kumaş katmanından oluşan regl külodu, sıvıyı ciltten hızlıca uzaklaştırır, emer, hapseder ve dışarıya sızdırmaz. Cilde değen ilk katman, nemi ciltten uzaklaştıran geçirgen bir katmandır. Hemen sonraki katman sıvıyı tutar ve hapseder. Bir sonraki seviyede bulunan olan membranlı katman, yüksek nefes alabilirliğe sahip ve sıvı geçirmez, sızdırmaz yapısı sayesinde çarşaf ve kıyafet gibi diğer her şeyi lekesiz tutar. Toparlayıcı ve dayanıklı yapıya sahip dış katmansa kalan bütün yapıyı bir arada tutar ve külodun seneler boyunca giyilebilmesi için gereken dayanıklılığı sağlar.

Kiklou Regl Külodu

Kiklou regl külodu ne işe yarar ve kim tarafından kullanılabilir sorularını cevaplamak gerekirse, Kiklou regl külodu kullan-at ürünlerin çevreye zararını bilen, rahat ve sağlıklı bir şekilde kanama dönemini geçirmek isteyen her kadın için sağlıklı, çevreye minimum zararı sağlayacak, uzun ömürlü ve rahat bir menstrüel üründür. Görünüm olarak normal bir külottan farkı bulunmayan Kiklou regl külodu sağlıklı, rahat, çevreci, dayanıklı ve günlük kullanıma uygun bir yapıya sahiptir. Kişisel düzene göre kullanılabilecek olduğu için herhangi başka çözüme ihtiyaç duymadan regl süreçleri atlatılabilir.