Surat, beden, saç bakımı ve makyaj kategorilerinde de kendini geliştiren marka her yaş grubuna hitap eden mahsul yelpazesini harcayıcıların alkışına sunuyor. Mahsul yelpazesinde makyaj arınma suyu, surat arınma jeli, ıslatıcı bakım kremi, göz etrafı kremi, güneş kremi ve anti aging ihtiyarlama karşıtı bakım mahsulleri bulunuyor. Fransa ’nın antioksidanlı termal kaynaklı suları ile geliştirilen La Roche-Posay markasının başlıca serileri;

La Roche Posay Anthelios - Güneş Serisi
La Roche Posay Effaclar - Yağlı ve İltihaplı Sivilceli Cilt Serisi
La Roche Posay Pigmentclar - Kir Serisi
La Roche Posay Hydraphase - Islatıcı Seri
La Roche Posay Lipikar - Onarıcı Beden Bakım Serisi
La Roche Posay Redermic - Anti Age çabuksu
En Çok Seçim Edilen La Roche-Posay Mahsulleri

la-roche-posay

En yaygın cilt problemlerinin başında sivilce, gözenek, kuruluk, hassasiyet ve kir geliyor. Yağlı ve iltihaplı sivilceli ciltler için geliştirdiği La Roce-Posay Effaclar çabuksu özel yöntemi sayesinde cildin natürel yapısını gözeterek yağlanmayı hakimiyet altına alıyor, sivilce ve gözenek görünümünü giderilmesini sağlıyor. Seri içeriğinde en çok seçim edilen mahsul ise La Roce-Posay Effaclar Duo bakım kremi oluyor. Fazla yağlanmayı hakimiyet altına alarak siyah nokta ve gözeneklerin giderilmesini sağlayan bu mahsul aynı zamanda cilde mat bir görünüm kazandırıyor. Tesirli bir netice için La Roche-Posay Effaclar Jel surat arınma jeli ile beraber kullanılmasını öneri ediyor.

En yaygın cilt problemlerinin bir değişiği ise kuruluk ve hassasiyet demiştik. La Roche-Posay Toleriane çabuksu ile bu cilt problemine çözüm sağlıyor. Termal su içeriği sayesinde ciltteki hassasiyeti gidererek nem seviyesini dengeleyen bu seri içeriğinde en çok seçim edilen mahsul ise La Roche Posay Toleriane Ultra ıslatıcı bakım kremi oluyor.
Güneş kirleri, yaşlılık kirleri ve sivilce kirleri için ise La Roche- Posay Pigmentclar mahsulleri seçim ediliyor. Ciltteki kir görünümünü giderirken yenilerin oluşmasını yasaklıyor.

Dermokozmetika ile La Roche-Posay Siparişinizi Güvenle Oluşturun

Her bütçeye hitap eden nitelikli mahsulleriyle harcayıcıların kalbini kazanan tüm La Roche-Posay mahsullerine https://www.dermokozmetika.com.tr/ adresinden erişebilir, uygun maliyet süratli kargo ve armağanını sen seç ihtimaliyle dilediğiniz mahsulün siparişini basitçe oluşturabilirsiniz.