Salesforce Marketing Cloud Çözümleri: Veri Cloud

İş planlarını, müşteri ilişkilerini, yatırımları ve iş için ihtiyaç duyulan uygulamaları en iyi yönetmenin yolu günümüzde CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) çözümlerinden geçiyor. En iyi CRM geliştiricisi marka olan Salesforce, sayısız ayrıcalığı Veri Cloud işbirliği ile kullanıcılarla buluşturuyor. Girişimcilerin iş planlarını en iyi şekilde yönetmelerinin yanı sıra Salesforce danışmanlık çözümlerinde B2B ve B2C gibi ticaret yöntemleri için de ayrıcalıklı yazılımlar bulunuyor.

Salesforce, birbirine entegre edilebilen yazılımları ve uygulamaları ile girişimcilerin tüm iş sürecini ve müşteri ilişkilerini tek bir ortam üzerinden yönetebilmesini sağlıyor. Özel bulut çözümü, yeni uygulamalar ya da sektöre özel programlar geliştirebilmeyi imkanlı hale getiriyor. Ayrıca Salesforce CRM çözümleri ile yeni müşteriler kazanmak için adım atmak da mümkün.

Devasa Salesforce Ekosistemine Dahil Olun!

Salesforce, devasa ekosistemi ile dünyanın bir numaralı CRM çözüm üreticisidir. Herhangi bir donamına ihtiyaç duymadan bulut teknolojisi işe girişimcilerin tüm ihtiyaçlarını karşılamayı hedefleyen Salesforce, her iş modeli için özel çözümlere sahiptir. Analizler, yeni müşteriler, işbirlikleri, sektör içi uygulamalar gibi birçok ayrıcalığa Salesforce farkıyla ulaşmak mümkündür.

Salesforce CRM çözümleri, ekosistem içerisinde yer alan diğer çözümler yardımıyla tamamen kişiselleştirilebilir bir yapıya sahiptir. Dolayısıyla girişimcilerin ihtiyaçlarına ya da sektörel taleplere göre CRM çözümlerini düzenlemesi mümkündür. Bu CRM çözümleri, müşterilerin ve girişimlerin tüm yaşam döngüsünü ve hareketlerini kapsayacak nitelikte özelliklere sahiptir. https://veri.cloud/ web sitesinde daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

Girişimcilere Özel Çözümler

Salesforce’un girişimcilere özel çözümleri arasında: “Commerce Cloud”, “Marketing Cloud”, “Community Cloud”, “Services Cloud” gibi çözümler bulunur. Her bir farklı işleve sahip olan tüm bu çözümlere tek bir ekosistem üzerinden ulaşmak mümkündür. Girişimcilerin yanı sıra Salesforce, uygulama ve yazılım geliştiriciler için özel çözümlere de ev sahipliği yapmaktadır.

“Lighting Platform” adı verilen platform üzerinden yazılımcılar, farklı talepler için özgün çözümler geliştirebilir. Üstelik bu çözümlerin Salesforce altyapısına entegre edilerek kullanılması olanaklıdır. Lighting Platform, sektörel anlamda marka ihtiyaçlarına cevap veren nitelikte uygulama ve yazılım geliştirmeyi sağlıyor olduğundan, önemli oranda kişiselleştirilebilir bir CRM çözümü olarak dikkat çeker.