AİLESİ KAYIP MÜRACAATI YAPMIŞ
Gelen habere göre, ailesi tarafından kayıp müracaatı yapılmış olan 17 yaşındaki genç kız K.E., kayıp müracaatından bir gün sonraki akşam Mevlana Mahallesi Kaşıkçı İyigün Camisi bahçesinde yerde baygın bir vaziyette vatandaşlar tarafından bulundu.

112 Acil ekiplerine haber veren vatandaşların ihbarı ile ambulansla Bafra Devlet Hastanesi’ne kaldırılan kız, buradan Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Kızın yapılan muayenesinde cinsel saldırıya uğrağı anlaşıldı.

'KARŞI KOYAMADIM'
Tıp fakültesinde tedavisi tamamlandıktan sonra 17 yaşındaki K.E., babası ile birlikte Bafra Çocuk Büro Amirliği’ne giderek şikayette bulundu.

Evden kendi rızası ile kaçtığını, A.T.Y. (19) ile buluştuğunu, adresini bilmediği bir inşaatta kova tabir edilen düzenekle uyuşturucu aldıklarını, aralarında bir şey olmadığını, sabah uyandıklarında Adnan Menderes Parkı’na gittiklerini, isimleri A.Ö.(25), A.D.(13) ve K.E.(25) olan kişilerle bir köy yoluna gittiklerini, burada yine düzenekle uyuşturucu aldıktan bir süre sonra şahısların zorla cinsel saldırısına uğradığını, halsiz ve bitkin olduğundan karşı koyamadığını söyleyerek şikayetçi oldu.

Olayla ilgili A.T.Y., A.Ö., A.D. ve K.E. güvenlik ekiplerince gözaltına alındı. İfadeleri alınan 4 şüpheli, ‘17 yaşındaki bir çocuğuna cinsel saldırıda bulundukları’ iddiasıyla Bafra Adliyesi’ne sevk edildi. 17 yaşındaki kız çocuğu ise işlemlerin ardından devlet korumasına alındı.