Organize kabahat örgütü lideri Sedat Peker, Millet Tv'de Gazeteci İsmail Saymaz'ın sorularına cevap veren Veyis Ateş'e sosyal medya üzerinden seslendi.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Veyis Alev'in Sezgin Baran Korkmaz'dan 10 milyon euro aldığı iddialarını Halk Müziği TV'de yanıtladığı sırada; Twitter hesabından paylaşımlarda bulundu. Sedat Peker, "Anonsçu Veysi, Süslü Süleyman varken Sezgin Baran Korkmaz nasıl gelsin? Adamın keza 45 milyonuna ayrıca de oteline çöktü. Türkiye’ye gelsin diyorsun, nasıl gelecek?" ifadelerini kullandı.

Peker, ''Bu ülke birçok yüzsüz ve yalancı gördü, fakat veyis ateş gibi bir yüzsüz ve yalancı görmedi. Sayın İsmail Saymaz konuşmayı dinledim diyor, böyle bir konuşma değil diyor'' ifadelerini kullandı.

Peker, paylaşımında, ''İçişleri Bakanı kendisine koruma polisi ve tahsisli araç vermiş mi? Eğer verdiyse bunu hangi sebeple verdi?'' sorusunu sordu. Peker, ''Anonsçu Veyis, Süslü Sülü'yü ulu divandan kurtarmak için, 80 milyonun önünde rezil olmayı bile göze alıyor. Bu nasıl bir alçaklık. süslü sülü, seni kimse kurtaramaz'' diye yazdı. 

Peker'in İsmail Saymaz'ı etiketleyerek kullandığı ifadeler şu şekilde: 

Bu ülke birçok yüzsüz ve palavracı fark etti, fakat Veyis Ateş gibi bir yüzsüz ve yalancı görmedi. Sayın İsmail Saymaz konuşmayı dinledim diyor, böyle bir tavır değil diyor.

İçişleri Bakanı kendisine koruma polisi ve tahsisli araç vermiş mi? Eğer verdiyse bunu hangi sebeple verdi?

Anonsçu Veyis, Süslü Sülüyü yüce divandan kurtarmak için, 80 milyonun önünde rezil olmayı bile göze alıyor. Bu nasıl bir rezillik. süslü sülü, seni kimse kurtaramaz.

Anonsçu Veyis'in yorumlama yapmamasının sebebi Süslü Sülümanla bu işten nasıl çıkarız diye plan yerine getirmek için süre kazanmak içindi. Ama Süslü Sülümanı kurtaramayacak. Çünkü ayın 4’ünde, Sezgin Baran Korkmaz’la görüştü.

Sayın İsmail Saymaz, Türkiye’de hangi savcı İçişleri Bakanı süleyman soyluyla ilgili adaletli bir karar verebilir? Adamı görevden bile alamıyorlar. Süleyman Soylu'nun gücü Ak Parti'nin gücünden daha fazladır.

Süslü Süleyman İçişleri Bakanlığı'nda Sezgin Baran Korkmaz’la ayın 4’ünde görüşmedi mi? Sonra ertesi günü Sezgin Baran yurtdışına çıkmadı mı? Ben senin sıkıntılarını çözeceğim, o sürede sen yurtdışına çık demedi mi?

Anonsçu Veysi, sen İçişleri Bakanı’nın anonsçusu yok miydin? O gün programı Süslü Sülü'yü aklamak için düzenlemedin mi? Sayın İsmail Saymaz soru soracakken sen engellemedin mi?

Anonsçu Veysi, koruma polisi bahşedilen herkese kanun gereği tahsisli araç plakası verilir. Bu mecburidir. Bunda bile yalan söylüyorsun. 

Anonsçu Veysi, Süslü Süleyman varken Sezgin Baran Korkmaz nasıl gelsin? Adamın hem 45 milyonuna ayrıca de oteline çöktü. Türkiye’ye gelsin diyorsun, nasıl gelecek?

Anonsçu Veysi, rüşvet istediğin ses kaydına karşın bu kadar bakımlı oturmanın sebebinin Süslü Sülüden aldığın güçten olduğunu televizyonda seni izleyen cümbür cemaat biliyor. Süslü Sülüye tüm ülkeyi teslim edenler bence utanmalı.

Anonsçu Veysi, 700 bin TL’ye taksitle aldığını söylediğin evin değeri 3 milyon TL. Niçin sana 700 bin TL’ye ve taksitle bu evi verdiler?

9 DAKİKALIK VİDEO HAKKINDA

Peker keza, gazeteci Istek Gürses'i etiketleyerek, SBK'nın videonun tamamını dinletmemesinin sebebinin devlet güvenliğini ilgilendiren bir bölümün yer alması olduğunu söyledi. Peker, "Sayın Özlem Gürses, Sezgin Baran Korkmaz’ın öteki 9 dakikalık bölümü kimseye dinletmemesinin sebebi kendisinin devlet güvenliğiyle ilgili bir birim olduğu söylemesidir. Yani devleti idare eden bir takım üst konumdaki şahısların isminin geçtiği içindir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Sedat-Peker-den-Veyis-Ates-e-Anonscu-Veysi-700-bin-TL-ye-taksitle-aldigini-soyledigin-evin-degeri-3-milyon-TL/251981