Organize suç örgütü kurduğu iddiasıyla hakkında arama ve tutuklama kararı bulunan Sedat Peker'in kardeşi Atilla Peker’in gözaltına alınmasının nedeni belirli oldu. Atilla Peker’in ruhsatsız silah bulundurmaktan nedeniyle gözaltına alındığı öğrenildi.

Muğla’da polisin düzenlediği operasyonda gözaltına alınan kardeşi Atilla Peker ve koruması Yunus Olcay’ın, polisteki işlemleri sürüyor.

Atilla Peker’in ruhsatsız tabanca bulundurmaktan dolayı gözaltına alındığı, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmesi nedeniyle de Olcay ile birlikte toplam 6 bin 300 lira canice uygulandığı öğrenildi.

Adliyeye çıkartılacaklar

Gözaltındaki Atilla Peker ve yandaki Yunus Olcay’a sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal etmesi nedeniyle 3 bin 150’şer lira edinmek üzere olmak üzere toplam 6 bin 300 lira canice uygulandığı öğrenildi. Peker ve Olcay, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye çıkarılacak.

Atilla Peker'in otomobilinde yapılan aramada 1 ruhsatsız silah ile 2 şarjör mermi ele geçirilmişti.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Sedat-Peker-in-kardesi-Atilla-Peker-in-gozaltina-alinma-nedeni-belli-oldu/250832