Siyah-beyazlı kulüple yeni kontrat imzalamayan Sergen Yalçın ile Başkan Ahmet Nur Çebi ve Asbaşkan Emre Kocadağ'ın bir araya geldiği görüşmeden 1 yıllık yeni anlaşma anlaşması çıktı.

1 sene için 25 milyon TL garanti para ödenecek olan Yalçın, hedeflere ulaşılması halinde toplam 45 milyon TL alacak.

Hürriyet'ten İsmail Er'in haberine kadar, Beşiktaş taraftarının haftalardır beklediği müjdeli haber dün geldi ve geçen sezon takıma çifte şampiyonluk yaşatan teknik direktör Sergen Yalçın’la anlaşma sağlandı.

Yalçın, 1 takvim sözleşme karşılığında 25 milyon TL garanti aidat ve Süper Lig şampiyonu olunması halinde 5 milyon TL prim alacak.

Yalçın’ın mukavelesine ayrıca Şampiyonlar Ligi için galibiyet primi konuldu.

Bütün hedeflere ulaşılması halinde 1 sene için alacağı vergi 45 milyon TL’yi bulacak.

‘Son yaşananlar nedeniyle mobbinge uğradığımı düşünüyorum’

Sergen Yalçın, önceki gün Başkan Ahmet Nur Çebi ve asbaşkan Emre Kocadağ ile yaptığı görüşmede, “Ben hiçbir vakit parayı mesele yapmadım. Fakat siz birincil görüşmede 12 milyon lira önerge edince sinirlendim. Beşiktaş Yönetimi, teknik direktörüne adalet ettiği parayı verir. Ne şartlarda çalışıp iki kupa kazandığımızı en iyi siz biliyorsunuz. Elimdeki kadro ile yetindim, ses çıkarmadım. Ama son yaşananlar nedeniyle mobbinge uğradığımı düşünüyorum” diyerek sitemli sözler sarf etmişti.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Sergen-Yalcin-in-Besiktas-tan-alacagi-ucret-belli-oldu/252164