Şeyma Subaşı’nın ‘hilekarn’ olarak anılan sevgilisi Mohammed Alsaloussi ilk kez konuştu.

Günaydın'dan Sonat Bahar'ın yazısı şöyle:

Haziran'ın 30'unda yani bütün 15 gün önce Mustafa Tatlıcı diye biri beni aradı. Türkiye'nin sayılı gayrimenkul zenginlerinden olan Tatlıcı Ailesi'nin genç üyesi Mustafa Tatlıcı'ymış…

Şeyma Subaşı'nın 'hilebaz' olarak anılan sevgilisi Mohammed Alsalouss'in Kanada'dan okul arkadaşı olduğunu, Meedo'nun benimle görüşme yerine getirmek ve her şeyi anlatmak istediğini, beni çağırmak için telefonumu istediğini söyledi.

Olur dedim. 10 dakika sonra Kanada'dan bir arama geldi. Telefonun karşısındaki birey, haftalarca magazin gündemine oturan Meedo'ydu.

Tıpatıp Şeyma'ya evlenme önerge ederken oysa gibi korkak bir sesti karşımdaki. Tedirgindi.

Yaşananları açıklamak için Türkiye'ye de benimle biraraya gelmek istediğini, birkaç gün içinde gerekli organizasyonları yapıp, Bodrum'a geleceğini, tüm bunları yazmamı istediğini çünkü bunları başlatan kişinin ben olduğumu söyledi.

Meedo ile 15 dakika her tarafında telefonla konuştuk. Sadece röportaj planlaması gerçekleştirmek için değil, onu tanımak için de sohbeti uzun tuttum. Ve röportaja kadar aramızdaki sohbeti yazmayacağım konusunda söz verdim. Bu sohbetin detaylarını yalnızca Yayınlama Yönetmenim Sinan Özedincik'le paylaştım. röportaja değin yazmama konusunda kararlaştırılmış olunca, Meedo'dan görüşme için tarih beklemeye başladım.

Bir baktım, yüzük yine gözümüze sokuluyor. anlaşılan Meedo ve Şeyma barıştı. Yolları açık olsun. Mutlu olsunlar.
Meedo'ya mesaj attım, araya giren Mustafa Tatlıcı'yı aradım, mesajla röportajı ne vakit yapacağımızı sordum. Maalesef cevap alamadım.

O yüzden bundan böyle aramızda geçen dialoğu yazmakta bir sakınca görmüyorum:

MEEDO ANLATIYOR:

Öncellikle benimle konuşmayı kabul ettiğin için teşekkürler. Bu ay Türkiye'ye gelmeyi, Mustafa'yı görmeyi ve Bodrum'a gitmeyi planlıyorum. Ben geldiğimde umarım vakit bulabilirsin ve buluşuruz. Bu Vesile Ile kendimi ifade etme şansı bulurum.

Mustafa'ya soracak olursan hakkımda her şeyi anlatacaktır. Senden ricam benimle biraraya gel, beni dinle, elimdeki tüm faturaları gör ve gerçeği ortaya çıkar. Benim tarafımı tutmanı, Şeyma'nın tarafını tutmanı istemiyorum. Gerçek ortaya çıksın.bu nedenle seninle oturup, konuşmak ve her şeyi izah etmek istiyorum. Benim açımdan olanları dinlemeni istiyorum.

Bunlar benim için yeni. Kendi halinde yaşamış biriyim. Gündeme geldiğim konuya bak. Bu benim tercihim değildi fakat iş ortaklarım bunu yapmam gerektiğini söyledi.

KREDİ KARTI VE HARCAMALARI BELLİ

Şoke olmaktan ötesi yaşadıklarım. Bu benim hayatım değil. Tanınmak, bilinmek tercihim yok. Hayatını tekrar tekrar özel yaşamış biriyim. Hayatım baştan başa ortalıklarda görünüp, hayatımı anlatma ihtiyacında olmadım. Bu benim için en ince ayrıntısına kadar yeni bir durum. Bunların ortasında olduğum için üzgünüm.

Hakkımda birçok tenkit ve yorum yapıldı medyada. Hayatımda hiç düş edemeyeceğim söylentilerin içinde yer aldım. Ve tüm bunları arkadaşlarım aracılığyla öğrendim çünkü Türkçe bilmiyorum, tümü bana çeviri edildi. Benim hakkımda hilekarn dediler ve bu beni incitti.

Mustafa'ya her şeyin, bütün takıların, harcamaların faturasını yolladım. Benim banka hesabımdan, Şeyma'ya verdiğim kredi kartının extresine kadar her şey onda. Şeyma'nın her ay ne değin harcadığını ondan öğrenebilirsin.

Ben kimseye zarar vermedim. Bu dünyada çıkıp, "Meedo bana zarar verdi, fena bir şey yaptı" diyecek tek bir insan yok. bu nedenle çok üzgünüm. Hatta daha da üzücü çünkü ilişkim bitti. Ve Şeyma ile ilişkinin bitmesini isteyen bendim. Medya, Şeyma'nın beni terk ettiğini, çünkü ona sahte takılar aldığımı, sahte bir yüzükle evlenme önerge ettiğimi yazdı. Hayır öyle olmadı, Şeyma'yla ilişkiyi tüketen bendim.

FARKLI BİR YAŞAM TARZINDAN HOŞLANIYOR

Doğru olmam icabında, ben bu kızı gerçekte sevdim, başka türlü ona yaptıklarımı yapmazdım. Ona iyi bir hayat verebilmek için elimden geleni yaptım. Fakat o her detayı yayınladı, insanlara gösterdi, ortada yaşadı. Ve ben bundan hiç hoşlanmadım. Geçtiğimiz dört beş ay boyunca Instagram'a koyduğu hayat, Şeyma ve Melisa için gayet hoş bir hayattı. Onun bu tarzına saygı duymaktan başka bir şey yapmadım. böylece medyada hakkımda, kötü biri olduğuma, hilekarn olduğuma dair yazılanları okumak acı veriyor. Ona iyi davranmadığım, beni terk ettiği haberlerini okumak yaralıyor.

Şeyma'yı neden bıraktığım sorusunun cevabı uzun ve basit verilebilecek bir cevap yok. Şeyma'yı sevdim. Hala seviyorum. İlişkimizbir çok ayrı şeyden ötürü bitti. Bunlardan biri aramızdaki saygının tekrar olmasıydı.

Bir diğer şey de şu, benim annem Kasım ayında öldü. Şeyma'yla annem ölmeden kısa bir süre önce tanışmıştım (sesi titriyor). Aralık ayında onunla yakınlaştım. İçimde büyük bir aylaklık vardı çünkü anneme fazla yakındım. Onunla tanıştığımda, bana aleyhinde çok iyiydi, Melisa inanılmaz bir çocuk. Ben içimdeki boşluğu, aile hissini onlarla tamamladım. Süre geçince, ayrım ettim ancak, Şeyma ve benim aramdaki şey uyumlu yok. O benim hoşlanmadığım öbür bir yaşam tarzından hoşlanıyor. İkimizin yaşam tarzı farklı. O iyi biri, kalbi . Fakat Türkiye'deki birçok insan size karşı olduğunda, deriniz kalınlaşır ve hislerinizi göstermeniz zorlaşır. Bazen, yaptığı yanlışları kabul etmekte zorluk çekiyor.

HER ŞEY BU KÖŞE YAZISIYLA BAŞLADI

Meedo durup dururken aramadı beni. Herkesin Şeyma Subaşı'na odaklandığı, onu eleştirdiği sırada ben Meedo'yu araştırdım. Onun hakkında Mısırlı bir gazeteciyle konuştum ve köşeme taşıdım. Bu köşe gündem olunca Meedo, hakkında yazılanlara kayıtsız kalamadı ve kendini ifade etmek istedi. belli ki, koşullar değişti, Şeyma ile tekrar birlikte. Fakat Meedo'ya bir şey hatırlatmak isterim. Sen Şeyma'dan egemen bir karaktersin, onun o kadar de sevilmeyen imajı aşağı ezilmemelisin.

DERS 1: ÜÇ AYLIK SEVGİLİYE KREDİ KARTI VERİLMEZ!

Sevgili okur durum tıpkı böyle! Benim telefonda konuştuğum çocuk, çocuk diyorum çünkü görünen o ki kadınları tam tan-ı yamamış bir toy, bu çocuk küskün… Yalnızca hilebaz iddialarına da değil, aşık olduğu kadına da küskün... Hilekarn mı, değil mi, ne meslek yapıyor, meslek ortaklarım dediği isimler kim bilmiyorum. Tek hissettiğim, kandırılanın Şeyma yok Meedo olduğu… Bir adamın üç aydır tanıdığı kadına kredi kartı vermesi nedir ya...! Acaba yüzüğü de kendi kendine o kartla mı aldı?

Günaydın

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Seyma-nin-Misirli-sevgilisi-ilk-kez-konustu-Dolandirici-demeleri-beni-incitti/253066