Moda yorumcularının oluşturduğu bir rüzgârla her türlü ayakkabı modelini giyebilme lüksü skinny jean ile başladı. Kalıp olarak rahat görüntü olarak da çekici bir algı oluşturan bu model jeanler, gençlerin alışveriş listelerinde ilk sırada yer aldı. Spor ayakkabı ile cesur, stiletto ile cazibeli mevsimine göre bot ile savaşçı görünümü veren jean her kadının dolabında olmazsa olmazı.

Eskilere yad ile vintage modeller raflarda yerlerini alırken; yüksek bel kesim ile bu moda tamamlanmış oluyor. Kombin uyumunun çok da aranmadığı skinny jean giyimi yazlık olarak da şortlarda görülüyor. Düğme, fermuar, büzgü gibi detaylarla hareketlendirilen bu alt giyim en çok tercih edilen modellerden biri oluyor.

Yazın hareketliliğine eklenen skinny jean enerjisi, pek çok renkte üretilerek en geniş yelpazede sunuluyor. İz detay, modası geçmeyen eskitme görünüm ve daha birçok alternatif ile seçenek sunan internet adresleri yeni üyelerini bekliyor. Tarzınıza ve bütçenize uygun alışveriş imkanını değerlendirmek ve yeni çıkan ürünlere göz atmak için https://www.volanli.com/jean-modelleri  sitesini ziyaret edebilirsiniz.