İlçe mezarlığında kime ait olduğu bilinmeyen mezarın açılması için resmi makamalara başvuran ilçe halkı, mezarın boş çıkması ile sakinleşti. 

KATİL AİLE MEZARLIĞIMIZDA OLAMAZ
Faruk Kasap babasının mezarı yanında yeni yapılmış bir mezar olduğunu öğrendiklerini, "Gelip baktığımızda mezarın çevrilmiş olduğunu gördük. Gerçekten de üzerinde taş vardı. Bize dediler ki, 'Özgecan'ın katili Suphi Altındöken'i Kumkuyu Mezarlığı'na defnettiler'. Amcam muhtar olduğu için amcamı aradım. Durumu izah ettim" dedi.

Amcasınında durumdan haberdar olduğunu ve kendisini bilgilendirdiğini anlatan Kasap, "Kendisi bana jandarmayı arayıp savcılık kanalıyla mezarın açtıracağını söyledi. Sabaha kadar beklememiz gerektiğini söyledi. Gece çok huzursuz olduk. Vatandaşlar, arkadaşlarımız bizi aradı, duyum aldıklarını söylediler. Biz bu durumdan çok rahatsız olduk. Suphi Altındöken'in nereye defnedildiğini bilmediğimiz için, vatandaşlara da bir yaygara yapıldığı için millet birazda galeyana geldi diyebiliriz" şeklinde konuştu.

SUPHİ ALTINDÖKENİ İSTEMİYORUZ
Muhtar olan amcası ile jandarma ve büyükşehir ekiplerinin mezarlığa geldiğini ifade eden Kasap, "Mezar açıldı, bakıldı. Mezar boş çıktı. Bir rahmetli amcanın kızının yanlışlıkla buraya mezar yaptığı düşünülüyor. Olayın aslının olmaması bizi sevindirdi. Çünkü biz burada böyle bir şeyi hayatta istemiyoruz, kabul edemeyiz" dedi.