Teknosa’nın Genel Müdürü Bülent Gürcan, 15 yılın arkasında Teknosa’dan ayrıldığını sosyal ağ hesaplarından duyurmuştu. Gürcan nereye geçiyor?

Teknosa’dan Media Saturn Türkiye’ye CEO olarak giden Bülent Gürcan, 2 yıl daha sonra Teknosa'ya CEO olarak geri dönmüştü.

6 takvim çalışmanın ardındaki geçtiğimiz günlerde Teknosa'ya veda eden Gürcan, sosyal ağ hesaplarından 2 Ağustos’tan itibaren tekrar lider bir markada devir yapacağını belirtmişti. Gürcan, Teknosa’dan ayrılacağını şu açıklamayla duyurdu:

“2000 yılında Giysa’da başlayan ve ardındaki 15 sene Teknosa’da devam eden Sabancı Topluluğu’ndaki yolculuğumda, arkadaşlarımla birlikte zirveye taşıdığımız Teknosa’nın bayrağını 16 Temmuz itibariyle tekrar sevgili arkadaşlarıma devrediyorum.

Biliyorum ancak o bayrak kendisine aralıksız yeni zirveler bulacak, Teknosa teknoloji perakendesine yön vermeye devam edecek.

Ilk Önce 21 yıldır kısa veya uzun sürelerde emek vermiş 17 binden fazla çalışanımız almak üzere, bütün paydaşlarımıza, Teknosa’ya ve bana verdikleri destekler için çok teşekkür ederim.

2 Ağustos’tan itibaren de yeniden bir lider markada devir yapmaya başlayacağım. Yeni şirketimdeki bildiri yapılınca onu da paylaşacağım. Bu yolculukta da bana ve tüm takım arkadaşlarıma destek veren ve verecek bütün paydaşlarımıza çoktan fazla teşekkürler.”

Gürcan'ın 2 Ağustos’tan itibaren yine lider bir markada tahsis yapacağını açıklaması merak konusu oldu. 

DEMİR SABANCI'NIN ŞİRKETİNE CEO 

Konuşulanlara tarafından Bülent Gürcan, Demir Sabancı'ya ait Gratis şirketinde 2 Ağustos tarihinde CEO olarak göreve başlayacak

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Teknosa-dan-ayrilan-Bulent-Gurcan-hangi-Sabanci-nin-sirketine-CEO-oluyor/253402