35. İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası Etkinlikleri, 4-6 Mayıs tarihleri aralarında Pandemi Sürecinde İSG’de Etkili İş Birliği temasıyla çevrim içi olarak gerçekleştiriliyor.

TİSK, TİSK Mikrocerrahi Vakfı başlıca sponsorluğunda ve T.C. Egzersiz ve Sosyal Emniyet Bakanlığı iş birliğinde düzenlenen 35. İş Sağlığı ve Güvenliği Haftası Etkinlikleri, 4-6 Mayıs tarihleri arasında Pandemi Sürecinde İSG’de Etkili İş Birliği temasıyla çevrim içi olarak gerçekleştiriliyor.

TİSK Yönetim Kurulu Başkanı Hür Burak Akkol’un ve Egzersiz ve Sosyal Hizmetler Bakanı Prof. Dr. Vedat Alim’in açılış konuşmalarıyla başlayan faaliyet, 10 oturum ve bir uluslararası panele ilave olarak 9 sanal salonda Uzmanlarımız Sizlerle etkinlikleri ile sürecek. 

İSG'de Etkili İletişim, İSG'de Bilişim Uygulamaları, Ivedi Şart Yönetimi, İş Sağlığı ve Güvenliği Hukuku, İş Sağlığı ve Meslek Hastalıkları, İş Sağlığı ve Güvenliğinde Teknik Yaklaşma ve Yöntemler, Pandemide Enerjik İş Birliği ve İyi Uygulamalar gibi o kadar fazla başlıktaki oturumlarda, bilirkişi kurum ve kuruluşların temsilcileri bir araya gelecek.

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/TISK-TISK-Mikrocerrahi-Vakfi-ve-Calisma-Bakanligi-Is-Birliginde-ISG-Etkinligi/249968