Meşhur iş insanı Önder Fırat, aşk hayatında gaza bastı.

Bir süredir Banu Yentür'le birlikte olduğu konuşulan Fırat'ın gözü, sunucu Şükran Albayrak'la tanışınca evli olan Yentür'ü görmedi ve yasak aşkı bitirdi…

Fırat ile kendisinden 26 yaş minik güzel aşkı, bir aydır da benzer evde yaşıyor.

Sezen Aksu ve Tuğba Coşkun gibi isimlerle yaşadığı beraberliklerle magazin gündeminde çoğu kez yer alan Fırat, bir süredir 'yasak aşk' haberleriyle gündemdeydi.

Caroline Koç'un iş ortağı ve arkadaşı evli Banu Yentür ile yasaklanmış aşkını bir süredir çaktırmadan sürdüren Önder Fırat, bu tepki çeken ilişkiyi bir başka kadın uğruna noktaladı.

AYNI EVE TAŞINDILAR

Jestleriyle hoş spikerin ayağını yerden kesen Fırat, sunucu Şükran Albayrak'la da benzer evde yaşamaya başladı.

Sarışın hoş, yaklaşık bir ay önce Fırat'ın Kalamış'taki evine taşındı. Hatta tekrar Instagram'daki 'istanbul_street_style' isimli hesabın iddiasına kadar; Fırat, Şükran Albayrak için evini her yerde aşağı yeniledi ve güzel spikerin vitamin ilaçlarına dek düşünüp eve koydurttu.

Jet aşklarıyla sosyete ve magazin kulislerinin en çok konuşulan isimlerinden olan Önder Fırat ile kendisinden 26 yaş küçük aşkının, her lahza nikah masasına oturabileceği de dedikodular arasında…

ÖNDER FIRAT KİMDİR?

İş adamı, sanayici ve inşaat mühendisi. 1957'de Malatya'da doğdu. İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği'nden mezun oldu. California, Pleasant Hill'deki John F. Kennedy Üniversitesi'nde master yaptı. Önder Fırat, başta Aziz Yıldırım başkanlığındaki Fenerbahçe Spor Kulübü yönetiminde asil üye olarak yer aldı.

ÖNDER FIRAT NE İŞ YAPMAKTA?

1998 2000 yılları aralarında Fenerbahçe yönetimde asil aza olarak yer almış 2015 yılında tekrar Reklam Pazarlama ve Kaynak Yaratma sorumlusu Asbaşkan olarak yönetime girmiştir.

Sibel İdil Kerimoğlu ile evliliğinden İdil isminde bir kızı ve Can isminde bir oğlu vardır. Ahmet Önder Fırat sanayici ve inşaat mühendisi olarak meslek hayatını sürdürmektedir. Aslen Malatya'lıdır.

Yıllık

Kaynak: www.patronlardunyasi.com URL: https://www.patronlardunyasi.com/haber/Unlu-is-insani-Onder-Firat-yeni-askiyla-yine-gundemde/250037